SensingYoga Kurs Online via ZOOM tisdag den 11/8

| Mia | blog

SensingYoga Kurs Online via ZOOM tisdag den 11/8

Välkomna på en kurs online som går LIVE och där ni får behålla alla klasserna efteråt för att kunna göra hemma när och hur mycket ni vill!

SensingYoga är en rörelseform som alla kan vara med på. Den är enkel, lätt att hänga med på, naturlig, logisk och väldigt välgörande för hela kroppen och nervsystemet. Den utförs sittande eller liggandes på golvet och kan modifieras för alla.

Vi har tittat på hur djur, små barn och naturfolk använder sina kroppar i sin vardag och skapat något som gör att vi går ifrån linjeringar och prestation och i stället ser till hur vi kan återfukta och göra våra kroppar så smidiga som möjligt.

SensingYoga är en rörelseform som vi skapat själva med tankar och erfarenheter från Hanna Somatic, Feldenkreis, SomaSensing Theraphy, osteopatin mm.

Har du smärta eller värk, känner dig stel som ett kassaskåp eller bara är allmänt nyfiken på hur ny forskning kan förändra din syn på rörelse, så kanske den här kursen kan vara något för dig!

När: Tisd 11/8 kl 17.30 - 18.30 Intro plus klass 30 min, Torsd 13/8 kl 17.30 - 18.30 Hela kroppen, Sönd 16/8 kl 9.00 - 10.00 Nacke, Axlar & Skuldror, Tisd 18/8 kl 17.30 - 18.30 Höfter & Ländrygg, Sönd 23/8 kl 9.00 - 10.30 Yinyoga (SensingYin)

Var: Hemma hos dig själv via ZOOM

Pris: 750 kr för fem klasser att behålla!

Anmälan: Maila dina faktureringsuppgifter till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Zoom är enkelt att använda och efter din anmälan får du ett infomail om hur du laddar ner och loggar in på klassen. Observera att du kommer att få en ny länk till varje klass samma dag.

Efter avslutad kurs så får du tillgång till alla klasserna för att kunna göra när du vill. Kan du inte vara med på någon eller några av klasserna så har du ändå tillgång till det du betalat för efteråt.

Vill du veta mer om oss så kan du gå in på www.connectiveinstitute.se för att läsa mer

Har ni frågor så skriv gärna till oss på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Varmt välkomna till oss!

Mia Elmlund

Copyright 2020 Yoga By Mia | website by joomlaproffs