Bananbröd

| Mia | blog

Bananbröd

Ät och njut med riktigt smör på!

  • 2 ägg
  • 6 dl glutenfritt havremjöl (gör själv på ca 7 dl havregryn)
  • 1 dl kokosflingor
  • 1 msk kanel
  • 1 tsk salt
  • 1 ½ tsk bikarbonat
  • 2 dl yogurth, fil, havreyogurth
  • 2 bananer

Börja med att sätta ugnen på 175 grader.

Vispa sedan äggen riktigt pösiga i en bunke. Tillsätt havremjölet, kokos, salt, kanel, bikarbonat, samt yogurth eller fil. Rör om ordentligt, degen ska vara lite kladdig. Mosa sedan bananerna och rör ner i smeten och blanda ordentligt.

Smöra en form och lägg i lite kokos. Alternativt så använd bakplåtspapper i formen. Strö till sist på lite kokos över brödet. Grädda sedan brödet längst ner i ugnen i ca 40 min. Brödet ska helst vara lite mjuk i mitten när du tar ut det.

Låt svalna på galler eller tallrik.

Copyright 2020 Yoga By Mia | website by joomlaproffs